БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА с опция преглед. Всички стоки са оригинални CASIO продукти, сертифицирани от фирмата производител.

Правила и условия

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА САЙТА
Моля прочетете внимателно настоящите Общи условия преди да използвате сайта.
Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на KOREKTEN.COM (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".

 

ПРАВИЛА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА
KOREKTEN.COM като собственик на този интернет сайт Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в него, само за лична употреба с нетърговска цел. Не се разрешава материалите на този сайт да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е строго забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение.

 

ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ НА СТРАНИТЕ
Задълженията на KOREKTEN.COM по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така KOREKTEN.COM не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали. KOREKTEN.COM има правото да променя цените и да прави промени в публикуваните материали по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като KOREKTEN.COM не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на договор-поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, KOREKTEN.COM има правото да откаже изпълнението на договор-поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от него, ако има такива. KOREKTEN.COM гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до нас с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Ние не продаваме и не отдаваме под наем изпратената от Вас лична информация на трети лица.

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Един или повече от поръчаните артикули не е наличен - при такива обстоятелства служител ще се свърже с Вас. Адресът за доставка е непълен или грешен. Грешен телефон за връзка с клиента.

 

ОТКАЗ НА ПОРЪЧКАТА
Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на четиринадесет дневен срок от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката с поръчката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка и да ни уведомите.

 

ТЪРГОВСКИ МАРКИ
Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки и са защитени от авторското право.

 

Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра KOREKTEN.COM IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.